+38 (044) 300-13-08 (Безкоштовно)

Безкоштовні дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України.

UA
RU UA
Каталог товарів
0

Екоініціатіва - обміняй старі меблі!

17 лютого 2021

Екоініціатіва - обміняй старі меблі!

Обміняй старі меблі та матраци на нові зі знижкою 5%!!!

Команда WELOVEMEBEL.COM.UA реалізує екоініціативу, головною метою якої є збір і утилізація старих меблів та матраців. Ця кампанія покликана на те, щоб підвищити ековідповідальність споживачів і внести вклад в збереження навколишнього середовища.

З лютого 2021 в мережі магазинів WELOVEMEBEL.COM.UA у покупців буде можливість віддати старі меблі на утилізацію таким чином підвищити рівень життя наступних поколінь та отримати 5% знижки на нові.

Виконавчий директор WELOVEMEBEL.COM.UA Тарас Колесник:

“Ми дуже раді піклуватися про навколишнє середовище, а наша інформаційна кампанія підштовхує українців прийняти рішення на користь екологічної відповідальності.

Адже правильна утилізація меблів є непростою процедурою для виконання самостійно, тому що габарити та деякі матеріали, з яких вони зроблені, мають високу стійкість до природнього розпаду (до 50 років).

Завдяки нашій ініціативі ми сподіваємось, що якомога більше меблів, будуть відправлені на переробку та відповідальну утилізацію замість того, щоб просто опинитись на звалищі. Меблі будуть розбиратися на елементи, кожен з яких отримає нове життя, а навколишнє середовище при цьому залишиться в безпеці від великогабаритного сміття.”

Команда WELOVEMEBEL.COM.UA сподівається, що кількість учасників акції буде зростати з кожним місяцем, а значить - збільшиться і внесок кожного в збереження навколишнього середовища.

Увага! Послуга утилізації діє тільки при купівлі нових меблів у магазинах WELOVEMEBЕL.COM.UA та поки що тільки в Києві та області.

Послуга утилізації - безкоштовна, але розбирання та винос меблів розраховується за нашими стандартними тарифами, повну інформацію уточнюйте у продавця.


UA
RU UA
0 (800) 330-914 (Дзвінки безкоштовно)
Каталог товарів
Кошик
0
Каталог товарів
Дякуємо за звернення!
Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер
На головну