+38 (044) 300-13-08 (Безкоштовно)

Безкоштовні дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України.

UA
RU UA
Каталог товарів
0

Виставка CIFF в Шанхай 2019

18 листопада 2019

Виставка CIFF в Шанхай 2019

Наш візит на CIFF 2019: цікаві новинки і нові можливості

Екскурс в подія

9 листопада 2019 року в Шанхаї пройшла виставка новинок родинної злагоди і робочого інтер'єру, в якій нам пощастило взяти участь . Виставка The China International Furniture Fair проводиться в китайському «великому яблуці» вже в 44 раз. Це одна з головних подій у світі новинок фурнітури не тільки в Азії, але і в світі. Провідні виробники «Піднебесної» представляють свої провідні розробки, тому ця криниця знахідок для імпортерів. На виставці була представлена продукція цілого ряду знаменитих виробників, таких як:

Загалом, нами було отримано масу приємних вражень, з деякими з яких хотілося б поділитися з вами. Можливо щось з того, що було представлено на даному заході приверне і вашу увагу.

Асортимент

Як завжди, при проведенні торговельних заходів, китайці проявили максимальну гостинність по відношенню до приїхавших закордонних відвідувачів виставки. Затишна атмосфера, приємне товариство, відмінно підібране інтер'єрне оточення надавали непередавані відчуття на іноземних гостей. Перш за все, вразили столи, яких на виставці було безліч. Чайні столи, столи для кухні, столи для офісу та багато інших різновидів, виготовлені з різних матеріалів:

Класичні столи, виконані з дерева, з унікальним різьбленням на ніжках і основі; Розкладні столи з мармуру, а також екземпляри, так схожі на давньокитайські круглі мармурові столи. Можна вибрати чорний мармур, або ж мармур з цяточками, в залежності від уподобань майбутнього власника; Столи з пластика з захоплюючим оформленням верхньої частини. Крім столів, особливу увагу варто приділити стільцями, що відповідають будь-кому, навіть самому вимогливому, смаку. Тут і м'які домашні стільці, у вигляді «відкушеного бублика», в які можна зануритися в холодний вечір всім своїм тілом, і стільці для офісу. Безумовно, цінителів цього напряму «меблевого мистецтва» зацікавлять розкладні стільці та багато інших різновидів, які, безумовно, будуть цікаві своєю незвичайною конструкцією, а також різноманіттям матеріалів, з яких вони виконані.

Використання конструкцій, з можливістю зменшення їх розмірів, шляхом їх складання, буде особливо практична в умовах сучасного дефіциту простору, а також при перевезенні. Всі вищеописані конструкції характеризуються підвищеною стійкістю до пошкоджень факторами. Адже, незважаючи на поганий імідж продукції з написом «Зроблено в Китаї», все прекрасно знають, що елітна китайська продукція одна з кращих в світі.

Природно ми не змогли покинути виставку, щоб не замовити найкращі екземпляри, представлені на ній. З деякими з них можна ознайомитися у відповідному відео, або відвідавши нас і вибравши вподобані екземпляри. Зробіть своє житло або робоче місце затишним і привабливим, як для себе, так і для своїх близьких людей.


UA
RU UA
0 (800) 330-914 (Дзвінки безкоштовно)
Каталог товарів
Кошик
0
Каталог товарів
Дякуємо за звернення!
Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер
На головну