+38 (044) 300-13-08 (Безкоштовно)

Безкоштовні дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України.

UA
RU UA
Каталог товарів
0

Welovemebel.com.ua бере курс на підтримку українського виробника

22 березня 2016

Welovemebel.com.ua бере курс на підтримку українського виробника

Welovemebel.com.ua бере курс на підтримку українського виробника

Мережа салонів Welovemebel починає активну співпрацю з Українськими виробниками меблів. Головними критеріями будуть високу якість і культура виробництва, натуральні матеріали, доступна ціна і естетична привабливість меблів.
І першим виробником, який почав робити колекцію меблів для нашого сайту, стала компанія Топ Арт. Молода українська фабрика з італійським поглядом на дизайн і європейським підходом до якості.
На сьогоднішній день на сайті і в салонах Welovemebel.com.ua представлена ??новинка виробництва фабрики TopArt - спальня Олівія . Ви можете ознайомитися з нею в нашому каталозі.


Скоро планується розширення асортименту - з'явитися нова класична спальня і колекція дитячих меблів з натурального дерева.
Концепція фабрики TOPART - втілити природу мистецтва в скоєному дизайні спальні. Натхненням для створення вишуканої обробки меблів служили класична архітектура і скульптура Франції та Італії. Особливостями класичної колекції фабрики TOPART є велика кількість різьблення ручної роботи і якісні матеріали - масив берези, італійську та німецьку екологічно чистий лак та фурнітура. Переконатися в якості і красі дерев'яної українських меблів запрошуємо в наші салони.


UA
RU UA
0 (800) 330-914 (Дзвінки безкоштовно)
Каталог товарів
Кошик
0
Каталог товарів
Дякуємо за звернення!
Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер
На головну