+38 (044) 300-13-08 (Безкоштовно)

Безкоштовні дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України.

UA
RU UA
Каталог товарів
0

Новинки - столи Хром/скло

27 вересня 2016

Новинки - столи Хром/скло

Нові столи і стільці в стилі модерн

Welovemebel.com.ua розширює колекцію сучасних столів і стільців. Вибираючи меблі для дому ми орієнтуємося на моду, наші переваги, функціональність і практичність виробу і його ціну. Гармонійне поєднання всіх цих якостей демонструють новачки нашого інтернет магазину - столи Ніколь, Роббі, Кемел, стільці Кінг і Прайм.

Наші новинки відрізняє сучасний дизайн, використання практичних, легко миються і міцних матеріалів дозволяє нам запропонувати нашим покупцям столи і стільці з прекрасним співвідношенням ціна /якість. Стиль хай-тек ніколи не вийде з моди, наші столи чудово впишуться в будь-який сучасний інтер'єр і підійдуть як для дому - кухні в сучасному стилі або для вітальні, так і для офісу. Стільці ще більш функціональні їх можна використовувати вдома, де вони займуть місце зручних крісел або & nbsp; робочих місць в домашньому офісі або ви може придбати ці стільці для офісу або навіть в кафе або ресторан.

Практичні матеріали: сталеві каркаси, лаковане МДФ, скло і екошкіра прослужать вам довго, не втрачаючи свого зовнішнього вигляду.

 стол обеденный Николь и стул Прайм  Стол обеденный Робби и стул Прайм  Стол обеденный Кемел и стул Кинг


UA
RU UA
0 (800) 330-914 (Дзвінки безкоштовно)
Каталог товарів
Кошик
0
Каталог товарів
Дякуємо за звернення!
Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер
На головну