+38 (044) 300-13-08 (Безкоштовно)

Безкоштовні дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України.

UA
RU UA
Каталог товарів
0

Новинки - столи Лорд і Крісті

15 березня 2016

Новинки - столи Лорд і Крісті

Вибір стільців і столів для кухні або їдальні завдання нескладне тільки на перший погляд. Як правило, і столи і стільці купують або на самому початку - коли ще в будинку немає ніяких меблів, але потрібно десь сісти або в самому кінці - коли основна меблі вже стоїть, де буде стояти побутова техніка зрозуміло, визначилися зони роботи і відпочинку . Обидва варіанти значно ускладнюють вибір - адже виробники меблів для дому випускають величезний спектр моделей столів і стільців для дому, в безлічі стильових рішеннях, з використанням широкого асортименту матеріалів, кольорів, покриттів і з різною функціональністю.

 Стол Лорд     стул Марс      стул Лорд Стол раскладной Кристи

ми в інтернет магазині Welovemebel намагаємося пропонувати нашим клієнтам столи і стільці, які поєднуються з рештою нашими меблями і дозволяють вам створювати закінчені стильні інтер'єри. Сьогодні ми хочемо познайомити вас з новинками нашої колекції - сучасними розкладними столами Лорд і Крісті і стильними стільцями Лорд і Марс.
Столи Лорд і Крісті відразу привертають увагу як своїм оригінальним дизайном, так і функціональністю. Обидві моделі практичні і зручні. Столи виготовлені з МДФ, використовуються якісні металеві механізми розкладки. Покриття столу добре миється - ви можете не боятися, наприклад, вилити на стільницю кави.

Зверніть внимение на поєднання фарбованого МДФ і текстурованою "під дерево" поверхні в столі Лорд - виглядає незвично і привабливо. Стіл Крісті більш традиційний.
Стільці Марс і Лорд, які ми пропонуємо вам в комплекті - надійні та зручні - міцні металеві каркаси і зручні ергономічні сидіння і спинки. Стільці дуже комфортні.



UA
RU UA
0 (800) 330-914 (Дзвінки безкоштовно)
Каталог товарів
Кошик
0
Каталог товарів
Дякуємо за звернення!
Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер
На головну