+38 (044) 300-13-08 (Безкоштовно)

Безкоштовні дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України.

UA
RU UA
Каталог товарів
0

Виставка CIFF в Гуанчжоу

3 квітня 2019

Виставка CIFF в Гуанчжоу

В березні цього року в місті Гуанчжоу відбулася маштабні виставка CIFF, де були представлені кращі зразки меблевої продукції. Команда компанії WeLoveMebel не могла пропустити головний захід, присвячений новинкам меблів і декору. Експонати міжнародної ярмарки вже доступні нашим клієнтам.

Основна ідея ярмарки CIFF - знайомство покупців з тенденціями і світовими меблевими трендами. Відвідувачі мали можливість оцінити брендову меблеву продукцію, знайти кращі зразки за ціною і якістю.

Великого уваги заслуговують такі новинки, представлені в рамках виставки CIFF:

Міжнародна виставка меблів зібрала найуспішніших представників дизайнерського співтовариства. Свою продукцію продемонстрували відомі виробники з Китаю, Італії, Бельгії, США, Австралії, Франції, Англії. В рамках China International Furniture Fair було представлено все, що необхідно для оригінального домашнього інтер'єру.

WeLoveMebel на виставці CIFF

Учасниками ярмарку CIFF стали досвідчені професіонали компанії WeLoveMebel. Наші делегати відвідали грандіозний захід, вибрали найцікавіші моделі, щоб приємно здивувати покупців. Рішення для модного і стильного інтер'єру вже представлені в фірмових салонах компанії.

Фахівці WeLoveMebel знають всі тонкощі вибору високоякісної сучасних меблів. Саме такою продукцією були заповнені виставкові площі CIFF 2019. Вибрати найкраще з кращого - наша основна мета. Ми цінуємо своїх клієнтів, гарантуємо якість кожного виробу.

Наша компанія стала частиною великої меблевої ярмарки, яка пройшла в Гуанчжоу. Ми хочемо поділитися з вами самими актуальними тенденціями, запропонувати стильну і функціональну меблеву продукцію. Відвідайте WeLoveMebel, щоб вибрати і купити цікаві новинки. Заходьте в наші брендові салони або в офіційний інтернет-магазин!

Що ще потрібно знати про CIFF 2019?

Загальна площа експозиції склала 760 тисяч квадратних метрів, а проходила міжнародна ярмарок в 2 етапи. Все виставковий простір було розділене на кілька зон і тематичних розділів. Відомі китайські, італійські, французькі та інші дизайн-студії представили свої нові проекти меблів.

Китайська меблева ярмарок займає лідируючі позиції за кількістю зарубіжних покупців. Павільйони виставки вміщують понад 4000 учасників, а кількість відвідувачів сягає 200 000.

Трохи змінилася структура заходи CIFF 2019, але це не завадило нашим фахівцям швидко зорієнтуватися. У просторих виставкових залах були показані зразки стильної імпортних меблів, красиві аксесуари для декору. Все це побачили своїми очима наші співробітники, вони вибрали найцікавіші новинки.

Меблева виставка в Гуанчжоу - безмежні можливості для оформлення сучасного інтер'єру. Ми можемо похвалитися тим, що відвідали захід міжнародного рівня, змогли придбати високоякісну продукцію.

Компанія WeLoveMebel - це кращі інтер'єрні рішення, надійність і якість меблів!


UA
RU UA
0 (800) 330-914 (Дзвінки безкоштовно)
Каталог товарів
Кошик
0
Каталог товарів
Дякуємо за звернення!
Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер
На головну