+38 (044) 300-13-08 (Безкоштовно)

Безкоштовні дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України.

UA
RU UA
Каталог товарів
0

Ще трохи спальних гарнітурів в сучасному стилі

20 вересня 2018

Про нову колекції Спальних гарнітурів

Інтернет-магазин Welovemebel.com.ua пропонує меблеві новинки. Серед них спальні гарнітури від бренду Frisco. Розробники висунули новий концепт, який передбачає відсутність рамок і умовностей. Простір наповнюється зручними меблями без прив'язки до класичних канонів обстановки. 

Назви гарнітурів красномовні:

Все пишність кожної місцевості відбилося в меблевих елементах. Кожен з гарнітурів укомплектований двоспальним ліжком з високим узголів'ям, тумбами, комодом і дзеркалом. Незважаючи на схожість комплектацій, кожен спальний гарнітур має власну «фішку», яка впадає в очі і запам'ятовується.

Спальний гарнітур Канзас

Білосніжний профіль Канзасу

Модерновий стиль гарнітура підкреслять білизною лакованих поверхонь. МДФ відмінно виглядає в такому виконанні. Фурнітура стилізована під нержавіючу сталь і виконана у вигляді лаконічних планок.

Верхні ящики комода і тумбочок мають характерні скоси. Вони є родзинкою меблевого гарнітура, яка об'єднує елементи в єдиний ансамбль. Для кращої стійкості ліжко оснащена додатковими перегородками, які утримують її каркас в горизонтальному положенні.

Гарнітур в спальню Олімпія

Стійкість Олімпії

Прямі лінії створюють відчуття завершеності загальної думки художника, що працює в стилі кубізм. В очі кидається стійкість низькою ліжка. Вона спирається на панель головах і лицьову планку. Немає сумніву в тому, що таке ложе буде зручним і витримає значні навантаження.

Містка комод прямокутної форми має два ряди ящиків по три яруси. Цей елемент виглядає наймасивнішою складової гарнітура. Приліжкові тумбочки виглядають так, як ніби є його частинами. Настільки точно вони повторюють габарити і форму комода.

Купити Спальний гарнітур Онтаріо в сучасному стилі

Повітряна геометрія Онтаріо

Цей гарнітур гармонійний в своєму виконанні. Темно-сірий колір корпусних частин контрастує зі світлою оббивкою високого головах широкому ліжку. Відразу ж привертає увагу її форма. Створюється враження, що ложе тримається тільки на підставі головах. Скошена форма зовнішньої частини каркаса сприяє створенню такого відчуття. Насправді двоспальне ліжко дуже стійка.

Тумбочки і комод мають овальну форму і невисокі бортики на верхніх поверхнях. Вони не мають видимих ручок. Шикарний гарнітур відрізняє від інших комплектів меблів виразна стилістика.

Як купити спальні гарнітури від Frisco?

Функціональність, ергономічність та естетичність. Ось які якості поєднуються в меблів від Frisco. Заходьте на сайт Welovemebel. com.ua, вибирайте меблі, яка задовольнить ваші потреби і буде відповідати смакам. На товарній сторінці кожного гарнітура ви знайдете технічний опис і якісні фото. Уточніть наявність обраних меблів на складі, відправивши заявку в режимі «онлайн». Вже через кілька хвилин менеджер зв'яжеться з вами, щоб повідомити результати по вашому запиту.


UA
RU UA
0 (800) 330-914 (Дзвінки безкоштовно)
Каталог товарів
Кошик
0
Каталог товарів
Дякуємо за звернення!
Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер
На головну