+38 (044) 300-13-08 (Безкоштовно)

Безкоштовні дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України.

UA
RU UA
Каталог товарів
0

Виставка інтер'єрів IMMСologne

20 лютого 2019

Виставка інтер'єрів IMMСologne

Компанія WELOVEMEBEL відвідала одну з найбільш значущих виставок в світі дизайну, яка задає тренди на кілька років вперед. Ми хочемо поділитися з нашими читачами і клієнтами про ті рішення кольору в інтер'єрі, які будуть актуальними ще кілька сезонів. Наші делегати відвідали виставку в Кельні, яка пройшла в січні 2019 року.

IMM Cologne - виставка №1

Саме тут вперше показуються завтрашні тенденції дизайну інтер'єру. Законодавці моди і креативні новатори представляють новинки майбутнього року на міжнародній виставці інтер'єрів IMMСologne. Тут демонструються цікаві живі ідеї від нових двигунів інновацій, лідерів ринку і брендів, представляючи нові імпульси для меблевого ринку.

Для відвідувачів виставки більша частина нових меблів може здатися дивно знайомою. Круті крісла і легкі дивани стоять поруч з ультра-популярними в даний час сервантами; кілька полиць (в епоху Twitter і YouTube книги майже стають виставковими експонатами) висять на стіні.

Ретро - це не автономний стиль, а поширений елемент стилю. Культи не тільки сучасної епохи, а й середини століття і поп-культури - їх форми також зустрічаються всюди, але в нових інтерпретаціях, з новим шаром лоску або в новій обгортці. Кухні або спальні вимагають більш систематичного порядку. Розрив між такими концепціями як місто і село, нестача і надлишок простору, маленька і велика меблі продовжує зростати. В цілому, зростаюча гнучкість нашому житті вимагає нових меблів: більш компактною, модульної, багатофункціональної.

Тепер ми пропонуємо вам ознайомитися з глибокими і чуттєвими описами концепцій трендових відтінків. Колір - це вибір відтінку, який будується навколо людини, характеру особистості і його внутрішнього світу.

красный мал.jpg

Подiбрати собi комод

Це не банальний червоний колір. Це відтінок чуттєвості і м'якості. Він ідеально підходить, коли інтер'єр оточений оксамитом, безліччю подушок і жіночними формами. Це новий сучасний будуар для зустрічі романтичних заходів і ностальгічних моментів. Дизайни, виконані у відтінках червоного і рожевого, захоплюючим чином поєднуються. Це колір чуттєвого людини і великого шанувальника комфорту, і затишку. Кожен має потребу в часі для романтичних моментів, а емоційні переживання є ключем до щастя. Головна концепція - «Я люблю». Саме так описується концепція ідеального червоного відтінку, який займе місце в модні тренди цього року.

Нічний вершник (THE NIGHTRIDER)

синий мал.jpg

Розкішні стільці з підлокітниками на вибір

Глибокий відтінок чорного підійде для людини, яка любить темряву і загадки. Для того, хто завжди йде проти правил. Для того, хто ніколи не спить і пускається в ніч за гламуром і вишуканими напоями. Він /вона вважає за краще блакитну сталь, джинсову тканину, графіт, темно-сині тони і дорогоцінні матеріали, такі як срібло, золото і кристали. Любить похмуру атмосферу як в громадських місцях, так і вдома. Нічний вершник - смілива, повна впевненості особистість, яка завжди шукає нові виклики. Ключова концепція - «Життя на грані».

Мандрівник (THE TRAVELER)

зеленый мал.jpg

Аксесуари для дому на будь-який випадок

Один з відтінків зеленого - для любителів живої природи. Мандрівник завжди в пошуку пригод, любить зустрічатися з людьми і відчувати нові взаємодії з іншими культурами. Вона /він любить натуральні відтінки і форми, включаючи тропічні яскраві кольори. Стиль перегукується з тропічну лихоманку - ненав'язливими принтами птахів, квітів і рослин. Сучасний кочівник, у якого є власна флора і фауна. Він дуже спритний, завжди попереду на повній швидкості. Намагається залишатися молодим і здоровим якомога довше. Центральна концепція «Кращий світ - це коли ти створиш його сам».

Нордический (NORDIC NEW)

песочн 2 мал.jpg

Оригінальні етажерки

Цей пастельний пісочний колір підійде для любителів м'яких відтінків. М'які форми, м'які матеріали, чіткі лінії, чиста обробка. Відроджує пошуки сонячного оптимізму 50-х років в період кризи: пастель всюди. Вона /він створює свій світ мрії - гармонійний, мирний, свіжий, позитивний і яскравий. Натхненні нордическим стилем, він і вона дивляться в майбутнє. Nordic new не боїться новітніх технологій, таких як 3D-друк і епоксидні фарби. Головна концепція - «Створюючи хороше життя».

Мінімаліст (THE MINIMALIST)

серый мал.jpg

Зручні журнальні столики

Любитель вишуканих форм і прямих ліній. Мінімаліст - не великий шанувальник кольору, але любить сучасні форми і графічні рішення. Вона /він любить все контролювати, завжди мати широкий огляд. Його або її захоплювалися такі матеріали, як скло і нержавіюча сталь, змішані з мармуром і бетоном. Це для тих, хто завжди в пошуку нових технологій, любить гаджети і в захваті від досягнень сучасного дизайну. Мінімаліст натхненний майбутнім. Повернувшись додому після робочого дня, він/вона жадає візуального розслаблення. Ключова концепція - «Менше - це більше».

Матеріаліст (THE MATERIALIST)

розовый 2 мал.jpg

Вибрати круглий стіл

Чистокровний пурист. Любить дерево, шкіру, коркове дерево і папір. Натхненний природою, матеріаліст завжди зацікавлений в експериментах, дослідженнях і оригінальності. Вона /він шукає контраст у вражаючому цифровому світі, в якому ми живемо, перевантаженому зображеннями і квітами. Отже, матеріаліст повинен бути оточений природою і простотою. Що найбільше підходить їй йому, так це чисте полотно з духовним простором, щоб діяти. Повторне використання матеріалів, циклічність, розумне мислення і пошук рішень, які іноді знаходяться набагато ближче, ніж можна собі уявити. Чільна концепція - «Назад до витоків». Результати виставки

В цілому Кельн відвідало 150 000 осіб. Половина торгових компаній приїхала із-за кордону. Аудиторія відвідувачів охоплює в цілому 145 країн. Ці результати ще раз підкреслюють, що Кельн - це глобальна столиця в світі дизайну інтер'єру. Протягом останніх семи днів виставки ясно показали, що саме тут галузь визначає напрямок на майбутній рік.

Компанії WELOVEMEBEL вдалося стати частиною цієї події і представити власне бачення майбутнього в світі інтер'єру. Ми відстежуємо останні тенденції і втілюємо їх у нашому каталозі, де ви можете підібрати ідеальні меблі для себе і своєї сім'ї.


UA
RU UA
0 (800) 330-914 (Дзвінки безкоштовно)
Каталог товарів
Кошик
0
Каталог товарів
Дякуємо за звернення!
Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер
На головну