+38 (044) 300-13-08 (Безкоштовно)

Безкоштовні дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України.

UA
RU UA
Каталог товарів
0

WeloveMebel відкрив шоурум в столичному торговому центрі 4Room!

7 грудня 2016

WeloveMebel відкрив шоурум в столичному торговому центрі 4Room!

Запрошуємо на постійно діючу експозицію: WeloveMebel стає ближче і доступніше для жителів Правого берега. Навіть онлайн купити меблі хочеться, коли є можливість її в живу подивитися, помацати, посидіти і навіть ... полежати.

Якщо у ваших планах оновити інтер'єр свого будинку - зручне розташування столичного торгового центру 4Room на Окружній дорозі, навпроти будівельного ринку підійде всім, хто живе на правому березі Києва (Борщагівка, Біличі, Святошин, Нивки), а також жителям Боярки, Вишневого, ЖК "Софія".

Адреса торгового центру 4room - Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 6, 2-й поверх, правий кут. Ми знаходимося на другому поверсі: підніміться на ескалаторі, поверніть направо і рухайтеся прямо, а в кінці коридору потрібно всього лише повернути голову вліво, щоб відразу ж побачити наш шоурум.

1-4room.jpg

Нехай знайти нас і не дуже легко, але воно того варте - просторий і світлий магазин, наймодніші нові колекції меблевих гарнітурів для віталень і спалень за привабливими цінами ! Приходьте і переконайтеся в гарантії кращої ціни від WeloveMebel.com.ua . Знайдете таку ж меблі дешевше - компенсуємо 150% різниці!


UA
RU UA
0 (800) 330-914 (Дзвінки безкоштовно)
Каталог товарів
Кошик
0
Каталог товарів
Дякуємо за звернення!
Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер
На головну